Yritysesittely

Järviseudun Varaosa Oy

 

Olemme Alajärvellä toimiva autoalan erikoisliike. Yrityksemme on perustettu vuonna 1990 joulukuussa. Palvelemme autoilijoita laajalla rintamalla. Toimintamme tärkein osa-alue on autojen varaosat, tarvikkeet ja lisävarusteet. Olemme myös avanneet maaliskuussa 2013 oman korjaamon, voidaksemme tarjota asiakkaille täyden palvelun varaosatalon palvelut. Yrityksessämme työskentelee 4 henkilöä myynnin puolella ja 2 autonasentajaa.

 

Tärkeimpiä tuoteryhmiä:

 

Autojen varaosat

Kuulumme maanlaajuiseen Fixus-ketjuun, johon kuuluu yli 170 itsenäistä varaosakauppiasta. Pyrimme varastoimaan tuotteita laajasti menekin mukaan, jotta tarvittavat osat löytyisivät heti hyllystä. Mikäli tarvittava osa puuttuu varastostamme, on se useimmiten heti seuraavana aamuna saatavilla. Lähialueen korjaamoita haluamme palvella asiantuntevasti ja laadukkailla osilla. Lisäksi tarjoamme meidän asiakaskorjaamoille laajan valikoiman erikoistyökaluja auttamaan käytännön korjaamotyötä, yleensä veloituksetta. Meiltä löytyy mm. jakopään ajoitustyökalut, merkkikohtaisia laakerin asennustyökaluja, Klann SAC kytkin työkalu, jousipuristimia ja paljon muuta.

 

Korjaamo yrittäjä, kiinnoistuitko palveluistamme? Ota yhteyttä sähköpostilla myynti@jarviseudunvaraosa.fi tai soita, Tuomo 044-5836632.

 

Renkaat ja vanteet

Rengasmyynnin aloitimme keväällä 2013 ja se on kasvanut merkittäväksi osaksi toimintaamme. Päämerkkinä niin kesä-, kuin talvirenkaissakin on Hankook. Hankook on yksi maailman suurimmista rengasvalmistajista, se valmistaa vuodessa 90 miljoonaa rengasta, ja se on ensiasennustoimittaja useille johtaville automerkeille. Hankook renkaat on hinta-laatusuhteeltaan varmasti markkinoiden huippua. Vanteissa päämerkkinä on Koivusen maahantuoma ACC, mutta myymme myös Motorallin ja Vannetukun vanteita.

 

Automaalit

Meiltä löydät laajan valikoiman automaaleja. Käytössämme on Debeerin vesilinjasto ja Valsparin liuotinlinjasto. Pystymme sekoittamaan kaikki maalit ruiskulla maalattavaksi, pieneen pensselipulloon kiveniskemiä varten tai vaikka spraypullolla maalattavaksi. Meillä on myös laaja valikoima 4CR maalaustarvikkeita, niin kuluttaja-asiakkaille kuin alan ammattilaisille. Automaalien kanssa kokemusta on kertynyt jo reilusti yli kymmenen vuotta.

 

Hydrauliikkaletkut

Hydrauliikkaletkujen teko on kuulunut yrityksemme toimintaan aikojen alusta asti. Laajasta liitin valikoimastamme löytyy useimmiten ratkaisu hydrauliongelmiin. Varastoimme letkuja 1/4 '' aina 1 1/2 '' asti. Pystymme myös tekemään useimmat painepesurien letkut, huomattavasti alkuperäisiä letkuja halvemmalla. Pyrimme tarjoamaan aina parasta laatua hydraulituotteissa ja välttämään huonolaatuisia "virityksia". Toimimme tiiviissä yhteistössä Seinäjoella toimivan Lakeuden Hydron kanssa.

 

Vuorenmaa Palvelupiste

Varastoimme laakereita, hihnoja ja ketjuja eritäin laajasti. Laakeri varastoomme kuuluu mm. kuulalaakerit, liukulaakerit, valukuoriset laakerit, varalaakerit, kartiorullalaakerit... Näitten tuotteiden osalta varastovalikoimamme on varmasti Järviseudun laajin.

 

Pienkoneosat

Olemme Husqvarna ja Briggs & Stratton varaosien jälleenmyyjä. Varastostamme löytyvät yleisimmät varaosat leikkureihin ja sahoihin.

 

Nettikauppa

Haluamme pysyä kehityksessä mukana ja oman nettikaupan perustimme maaliskuussa 2015 ja sitä kehitetään jatkuvasti.

 

Yrityksemme on palkittu vuoden 2013 Fixus kauppiaana.

 

Pyrimme aina pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin, eikä vain pikavoittojen ottamiseen.

 

Haluamme olla asiakkaillemme luotettava kumppani nyt, ja jatkossa. Niin kivijalkamyymälässä kuin nettikaupassakin.

 

Tervetuloa ostoksille

 

Tuomo Lammi

Järviseudun Varaosa Oy

KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?